keskiviikko 31. lokakuuta 2007

Säädöt sekaisin ja silleen...

...siis saumurissa. Mutta siitä huolimatta (tai jos ei välitetä ompelujäljestä) Neiti sai 3 kpl uusia ruokalappuja! (vihdoin)


Ja äiti pääsi tänään yksin kaupungille. Seuraus on arvattavissa...


Mutta pitihän ne tarjoukset hyödyntää! Joen Langan tarjous jatkui edelleen, Naturgarnia kolme kahden hinnalla. Kuten kuvasta näkyy, hamstrasin sitä. Kyllä niistä jotain tulee. Tossuja, lapasia, pipoja... Ja Anttilasta Rose Mohairia. Jälkimmäinen ei ollut tuossa kunnossa kaupasta tullessa... meidän perheen pienimmäiset tekevät nimittäin yhteistyötä: Neiti purkaa kassit ja kissi raatelee sisällöt. ;)

Ostin myös kankaita, mm. mekkokankaan Neidille jouluksi ja kankaan ristipistotyynyyn. Minun piti ostaa myös kangasta leikkimatto/säilytyspussiin, jonka ohje oli joskus Kotiliedessä, mutta unohdin. No, ehkä pääsen kangaskauppaan joskus toistekin, uskoisin... Idea oli nimittäin todella toimiva.
Olen myös neulonut, mutta lähinnä joululahjoja (joista ei näköjään kannattaisi kirjoittaa yhtään mitään mihinkään blogiin, koska siskoseni oli kaivellut esille jo ties mitä, se olisi kuules parasta jättää siihen heti alkuunsa!). Ja Neidin tyyny alkaa olla jo aika hyvällä mallilla, melkein kaikki kuvioiden taustat ovat jo valmiina. Lisäksi kerin hahtuvaa yksisäikeiseksi kerille, aion joskus tässä tehdä siitä lapasia yhdistellen kahta väriä yhtäaikaa.
Eli tehty on, mutta ei mitään (ruokalappujen lisäksi) kuvien arvoista. ;)
Tässä päivässä onkin ollut keskustareissun lisäksi monta ilonaihetta: Neiti nukkui yön mainiosti - 9 tuntia putkeen, söi ja nukahti vielä pariksi tunniksi. Kävimme todella mukavalla vierailulla naapurien luona (koko perhe viihtyi mainiosti, Neiti nautti muiden pienten seurasta silminnähtävästi). Ja ulkonäöltään epäonnistuneet juustosarvet olivatkin todella maistuvia! ;)
edit. En ymmärrä, miksi Blogger ei anna minun laittaa tyhjiä kerroksia kappaleiden väliin. Ei auta vaikka kuinka lyö Enteriä...?

Ei kommentteja: