perjantai 26. lokakuuta 2007

Rasvaa ja päivänpiristystä

...tarttui mukaan tämänpäiväiseltä keskustassa käynniltä. Neiti nukkui todella lyhyet päiväunet ja oli väsyksissä, joten lähdimme humputtelemaan. Keskustassa sentään näkee koiria toisia vauvoja ja matkat saa istua bussissa, joka pärisee mukavasti. Ja bussissa on lamppuja ja stop-nappeja! :)
Kädet ovat niin huonossa kunnossa, etten tiedä mitä niihin laittaisi. Kämmenpuolikin on kuiva, mutta suht normaalin tuntuinen; sen sijaan selkäpuolella on kunnon halkeamia. Edes luottorasva Bepanthen ei auta yhtään, ja kaiken lisäksi olen hukannut parhaan käsirasvani! Täytyi siis pistäytyä apteekissa. Siellä olikin oppilasajalta tuttu työntekijä, jonka kanssa juttelu piristi päivää mukavasti. Rasvasta ei ole kuvaa. ;)

Sen sijaan tästä on:

Menin Joen Lankaan ostamaan kirjontalankoja, mutta kas kummaa, mukaan tarttui jotain muutakin... Kirjontalangat siis löytyivät, trikoovinokaitaletta ei ollut sopivia sävyjä. Täytyy leikellä sitten kankaasta kaitaleet.
Koska päivä oli ollut raskas, annoin itselleni luvan ostaa piristykseksi jotakin edullista. Hahtuvaa oli tarjouskorissa ihana ruskea sävy, tuo päätynee lapasiksi joskus. Tarjouslankoja ovat myös alla olevat: Naturgarnia kaksi oranssia ja ihana luumunpunainen (kun osti kaksi, sai yhden vielä kaupan päälle!) sekä Schachenmayrin Merino. Ideoita on vaikka kuinka... yleensä tulee ostettua Novitan lankoja, joten nämä ovat ihanaa vaihtelua välillä, kun hintakaan ei päätä huimannut.


Neidin tyynykin edistyy tähän tapaan. Kyllä se varmaan kuukaudessa valmistuu... no, viimeistään jouluksi pitäisi tehdä valmiiksi. Tosiaan vaaleanvihreä ja sininen väri loppuivat aika pahasti kesken, mutta nyt on uutta lankaa taas ja pistely saa jatkua!
Mikähän siinä on, kun joka ikinen päivä tulee uusia ideoita mieleen? Ja ne kaikki pitäisi ehdottomasti toteuttaa... entisiä ei ehtisi millään tehdä valmiiksi. ;)
Mutta nyt alamme katsomaan Miehen kanssa elokuvaa ja syömään karkkia. Koko viikon olemme olleet ostamatta karkkia, mikä on minun itsekurini tuntien melkoinen suoritus. Nyt sitten syödään :) Ja voisihan tässä samalla jotakin käsityötäkin tehdä... mutta edelleenkään ei paljon neulomista, käsien ihon takia. Paranisivat jo.

1 kommentti:

M kirjoitti...

Pikaisia paranemisia! Ja kiitokset onnitteluista :)