sunnuntai 4. marraskuuta 2007

Välitöitä ja välipäiviä

Kylläpä aika rientää! Koko viikko on ollut kiireinen, ja tänäänkin riittää tekemistä vielä yli omien tarpeiden. Tästä syystä käsityöt ovat (taas) jääneet vähemmälle, mutta on sitä jotain pientä tullut tehtyäkin.

Eilen tein "välityönä" itselleni pipon Novitan Karuselli-langasta. Vaikka moni haukkuukin akryylilangat maan rakoon, mielestäni piposta tuli ihanan pehmeä ja lämpimän tuntuinen. Ja koska villalangat tuppaavat kutittamaan käytössä, voi olla, että tämä pipo saa paljon päässäoloaikaa. :) Väri oli myös ihana! Ruskean eri sävyjä ja turkoosia, juuri minun lempivärejäni. Minulla olisi myös punasävyinen Karuselli-kerä odottamassa puikoille pääsyä, siitä tulee ehkä myös pipo, mutta ei minulle (väreistä johtuen - punaista päässä näyttäisin ihan porsaalta, tai siis vielä nykyistäkin enemmän ;)).

Neidille on myös tulossa tossut Naturgarnista. Toinen tossu on jo valmis ja toisessa silmukat luotuna. Tuntuu hurjalta, kun tossut ovat niin isot, että menisivät jopa minulle, mutta eiköhän pesukone hoida tehtävänsä...

Kuvia luvassa näistä ehkä huomenna, jos ehdin. Loppupäiväksi on niin paljon menemistä ja tekemistä, että taitaa taas tulla välipäivä käsitöistä... Neitikin nukkui peräti 45 min päiväunet. No, josko huomenna tekisi sitten sitäkin enemmän... epäilen kyllä. ;)

Ei kommentteja: