tiistai 9. lokakuuta 2007

Hyödyllinen lääkärireissu!

Tänään on ollut hyppyypäivä. Lähdin aamupäivällä käymään lääkäripäivystyksessä, ja jonot kun ovat mitä ovat, menin välillä kaupungille kävelemään. Ensin kävelin pääkirjastoon, mutta eihän se ollut auki vielä. No, Joen Langassa oli sattumalta synttäritarjouksia, joten pitihän sinne poiketa. En ihan kauheasti tuhlaillut tällä kertaa sentään...

Ostin siis langat kirjottavaan tyynynpäälliseen, kerän metsänvihreää Kitten Mohairia (kuva on vähän huono) ja 3 kerää Jussi-lankaa (tarjouksessa). Tyynynpäälliseen unohdin sitten hankkia aidakankaan... no, jospa tässä loppuviikosta muistaisi ja ehtisi. Kitten Mohairin lupasin ostaa siskolle, vaikka ihanaa lankaa olisikin myös omaan käyttöön... Jussit luultavasti pyrkivät jossain vaiheessa muotoutumaan sukiksi. Näille on siis kaikille jopa käyttöä!Ja tässä on myös kuva niistä tekemistäni kämmekkäistä. Tuli sen verran mainiot, että taidan tehdä jossain välissä itsellenikin samantapaiset. Ei tule sitten niin kylmä autoa ajaessa, ja saahan niitä muutenkin käyttää...


Kämmekkäät, kokoa mies. Lanka 7 veljestä, puikot 4mm, malli oma.

No, vaikka nyt meinaa tuntua siltä, että teen vain seiskaveikasta, on niitä muitakin lankoja jopa minulla...

Tänään sain puikoille myös ensimmäisen joululahjaviritelmäni. Tein deadline-listankin joululahjoille, niin tulee tehtyä ainakin ajoissa.
Mutta nyt nukkumaan, että jaksaa huomenna taas olla iloinen ja pirteä kotiäiti. ;)
Ai niin, ja päivän ilonaihe (vaikka on niitä toki muitakin): Neiti nukahti ensimmäisen kerran itse omaan sänkyynsä! Tosin vartin kukkumisen jälkeen, mutta kuitenkin!

6 kommenttia:

M kirjoitti...

Kivan näköinen putiikki (kotisivujen perusteella) tuo Joen lanka.

Hieno homma, että neiti nukahti omaan sänkyyn! Vartin kukkuminen on tosi pientä nimim. joskus 2 h nukuttanut :)

Anonyymi kirjoitti...

Poikkesin katsomaan joko Sinä olet hurahtanut sukkiin.Minulla ei siitä lajista tunnu loppua tulevan.-Mukavaa alkavaa viikkoa Sinulle ja voimia arjen pyöritykseen.

Taija K kirjoitti...

Kivat kämmekkäät.

Tiina kirjoitti...

Hei!

Törmäsin blogiisi suomalaisten neuleblogien ringin kautta. Olet ilmeisesti joensuulainen?
Tervetuloa Joensuun neuletapaamisiin. Seuraavan kerran tapaamme kirjaston kahvila Pilkussa ma 12.11. klo 17 alkaen ja sen jälkeen luultavasti la 24.11. klo 12 samassa paikassa.

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Heippa! Kiitokset blogivierailusta, päätin tulla vastavierailulle.. Hyvä on värimaku sulla, blogipohjan suhteen.. =) Kivat on kämmekkäät..omalla to do-listalla on kanssa jotain samantapaista miehelle. Ideoita riittää, aika vaan on kortilla..

Anonyymi kirjoitti...

Kivat kämmekkäät!