keskiviikko 3. lokakuuta 2007

Kiirusta.

Kiirettä on tosiaan pitänyt. Tuntuu, että mitään ei saa aikaiseksi (varsinkaan mitään sellaista, mitä pitäisi), mutta päivät menevät silti vauhdilla.

Kaksi päivää sitten sain sentään Miehen pipon valmiiksi! Hyvä minä! Eihän tätä ole toivottukaan kuin vasta muutaman kuukauden ajan... no, vielä ei ole pipokelejä ollut, joten ei haittaa. Onpa sentään talveksi valmista! Värit sopivat täsmälleen Miehen talvitakkiin, punainen raita olisi ehkä saanut olla vähän leveämpi, mutta en takuulla ala purkamaan... Pipoja on kyllä siitä mukava tehdä, ettei tarvitse tehdä toista samanlaista!


Miehen pipo, lanka 7 veljestä, puikot 4 mm. Malli oma.


Ja koska oli pakko saada Neidille mekko, istuin myös ompelukoneen ääreen. Kangas löytyi Eurokankaasta hyvällä tuurilla - juuri liukuportaiden yläpäässä oli pieni mallinukke, jonka yllä oli aivan samanlainen mekko, jota olin suunnitellut. Ja kangas näytti täydelliseltä! Tummanruskeaa vakosamettia, jossa on pieniä valkoisia kukka-/tähtikuvioita. Kangas on yllättävän ohutta ja joustaakin, joten sopii pienelle menijälle hyvin. Eikä edes ollut kallista! Tässäpä kuva valmiista mekosta:


Seuraava operaatio onkin omien housunlahkeiden lyhennys. Mikähän siinäkin on, että korjausompelu on niin vastenmielistä aloittaa?

Nyt pitää muutenkin ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittaa joululahjojen teko. Vaikka aikaa jouluun onkin vielä runsaasti, on pakko aloittaa pikkuhiljaa, koska edistyminen on hidasta. Päivässä ei vain ole niin paljon aikaa kuin tarvitsisi ehtiäkseen kaiken, mitä on suunnitellut, ja onhan sitä nukuttavakin välillä...

Lisäksi tässä seuraa nettitauko, koska lähdemme reissuun muutamaksi päiväksi. Palaan tänne taas ensi viikolla, katsotaan josko olisi jotain valmista näytettävääkin!

Ei kommentteja: