tiistai 1. huhtikuuta 2008

Paidanpuolikkaita

Täällä jyllää kai joku paitabuumi. Melkein kaikki langat ovat sen näköisiä, että niistä voisi tehdä paitoja. Neidille tosin, koska hermoni eivät taitaisi kestää itselle tekemistä... Ehkä pian olisi hyvä pitää paidoista taukoa, kunhan vain saisi nämä valmiiksi ensin.
Pitää esitellä keskeneräisiä, jotta ne valmistuvat nopeammin. ;)



Ylhäällä viimeistelyä vailla oleva Samos-pusero. Kaipaisi lähinnä nappilistoja ja langanpäättelyä. Hihattomana ja helmattomana on vielä vasemmalla palmikkopaita, ja oikealla se raitapaita, josta joskus esittelin hihan. Näin hienolla mallilla se jo on, hyvä hyvä! Ohut lanka tympäisee välillä niin, että se on jäänyt useammankin kerran kesken, mutta onneksi joskus tulee inspiraatio uudelleen ja paita edistyy.

Lisäksi käsityölaatikossa muhii pari viimeisteltävää paitaa, jotka on tehty viime vuoden puolella. Ovatkohan ne jo jääneet pieniksi... Niissä on kai liian haastavat saumat.

Mutta se, mitä oikeasti pitäisi tehdä, on kevätkampetta Neidille. "Onneksi" viikonlopuksi luvattiin vielä lunta ja pakkasta, että saa kulkea talvivaatteissa. Villasukat jäävät pieniksi, samoin lapaset. Pipokin olisi hyvä tehdä, ellei vaikka pari saman tien. Kun vain viitsisi aloittaa... tai jos tarkkoja ollaan, niin eihän siinä aloittamisessa mitään, mutta loppuun saattaminen. ;)

Lapasten puutteesta huolimatta oli ihanaa, kun aurinko paistoi tänään ja oli oikein lämpimän keväinen keli! Pitää nyt nauttia näistä kauniista kevätpäivistä, kun talvi meinaa vielä pukata takaisin...

1 kommentti:

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Toivon kanssa toisaalta, että ne todella keväiset päivät voisivat hetken jarrutella tuloaan..

Mä en ole löytänyt pienimmälle hyviä (en kelpuuta mitä tahansa..) saappaita.. ja sitten kun olisi ollut kivat, ei ole kokoa.. Plääh..

Keväisiä myssyjä pitäisi myöskin saada aikaiseksi ja jotain tumpun tapaista..

Mutta missähän välissä; tänäänkin on kerholla valokuvaukset, kerholaisella hammaslääkäri, mulla aika lääkärille sekä illalla kuopuksen jumppa.. Ei ehdi ottaa edes kudinta käteen, kun pitää aina jo mennä.

Mutta aurinkoisia päiviä silti teillekin ja intoa lankojen päättelyyn.. :)