perjantai 28. maaliskuuta 2008

Ilman kuvia tänään

Oli ihan hyvä loma. Eilen kotiuduttiin (matka lykkääntyi päivällä sen lumimyräkän takia), nyt on ihan naatti olo. Kai tässä taas menee viikko matkaväsymyksestä toipumiseen... Kissakin on nukkunut tavallista enemmän.

Olin satunnaisesti ahkera lomalla! Sain Sagittaria-huivin pingotettua viimein. Neidin raitapaita edistyi kainaloihin asti, sitten loppui mukana ollut lanka. Neidin Samos-pusero odottaa viimeistelyä enää. Lisäksi sukkaa pukkaa, ainakin pikkuhiljaa. Kuvia sitten, kun on langat päätelty ja kamera ladattu, eli muutaman päivän päästä... ;)
Ja ensimmäinen pääsykoekirja on selätetty! Kaksi jäljellä. Hyvin aikataulussa.

Löysin kotipaikkakunnalta vanhaa Novitan Woolia... ainakin vyötteen mukaan merinovillaa, ja ihanaa tummanruskeaa! En raaskinut ostaa enempää kuin viisi kerää, ettei ihan joka paikka tursua lankaa... niille on jo suunnitelma, en viitsinyt jemmata ylimääräisiä, kun erinäisiä lankakeriä on ennestään jo muutama. ;)

Ompelukin innostaisi, mutta en nyt millään jaksa alkaa leikkelemään kankaita. Lisäksi tuo saumuri pitäisi huollattaa... Neiti tarvitsisi pikkuhiljaa vähän isompia vaippoja, kun nämä L-kokoiset jäävät liian mataliksi. Kaikkea muutakin voisi ommella, mutta taidan siirtää ainakin ensi viikkoon moiset suunnitelmat.

Pitää yrittää tehdä nopeasti valmiiksi nuo Neidin paidat, että pääsee tekemään niistä Wool-keristä jotakin itselle... pitäisiköhän palkata joku lukemaan noita kirjoja ääneen, että voisi neuloa samalla?

3 kommenttia:

Talsu kirjoitti...

Minä luin aikoinaan kasetille ääneen, sen jälkeen pystyi neulomaan ja kuuntelemaan samalla :D

Anonyymi kirjoitti...

Suloinen mekkonen valmistunut!
Saumurin kanssa on kyllä tosi hankalaa, jos se temppuilee. Säätämiseen ja muuhun langanpujotteluun menee äkkiä parikin tuntia ja eniten ainakin mua harmittaa, kun ajattelen, mitä kaikkea siinä ajassa olisi ehtinyt saada aikaan..
Toivottavasti huolto auttaa sitten pitkäksi aikaa!

Tsemppiä pääsykoelukemiseen!

M kirjoitti...

Mihin pääsykokeisiin luet? Mulla on vain yksi opus onneksi kahlattavana, kun sosiaalityön pääsykokeisiin lueskelen. Tsemppiä lukemisiin!