lauantai 26. huhtikuuta 2008

Romantiikkaa

Niin, ei siis mitään tavallisuudesta poikkeavaa, mutta ehkä näissä töissä kerrankin vilahtaa jokin romanttinen häivähdys... pitsiä ainakin!



Esiliina meidän perheen innokkaimmalle apulaiselle, koko noin 90 cm. Kuva on vähän heikko, mutta taskun yläosassa ja koko essun yläreunassa on brodyyrinauhaa. Leikkelin kankaan suunnilleen "vapaalla kädellä", ihan hyvä tuli - mutta eipä tässä paljon taitoa vaaditakaan! ;) Kaulalenkki on liian pitkä, pitää tehdä siihen joku solmuntapainen, kai. Pikku kokkailija on nyt päiväunilla, joten esiliina sai tulla kuvattavaksi isompien serkkujensa joukossa. Kangasta kului noin 45x50 cm, joten kangaspala maksoi pari euroa, lisäksi noin euro tulee höppeistä (nauhat). Ei kannata ostaa kaupasta. :)



Neulerintamalla on hiljaista ja hidasta. Toistaiseksi ainoa aktiivisesti keskeneräinen on Novitan Muksuextrasta bongattu bolero Kotiväki-langasta. Ja kun lanka on ohutta ja puikot ohuet, niin arvaahan sen, miten hitaasti se etenee. Kohta on sentään takakappale valmis! Saman ohjeen mekkokin olisi tarkoitus tehdä, mutta veikkaukseni on, että se valmistuu aikaisintaan vuoden päästä...

Sitten muokkaamaan kaavoja ja leikkaamaan kankaita - pitää saada uusi kevättakki.

Ei kommentteja: