keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Ilmoituksia

Ensinnäkin ilmoitan, että Sagittaria on vihdoin valmis! Se tosin odottaa pingotusta vielä viikonloppuun (ainakin), koska silloin meillä on tilaa vuodesohvalla. Meillä on siis vieras, Sisko #2 kyläilee tämän viikon.

Kuvasta huomaa lähinnä sen, että on neulottu ruskeaa pitsiä... jospa parempia kuvia saisi sitten pingotuksen jälkeen. Luultavasti enemmän tekstiäkin.Toinen ilmoitus: Sisko vie mukanaan noin kilon lankaa! Kaivelimme lankavarastojani ja kas kummaa, ne langat, joista en yhtään pitänyt, kiinnostivat Siskoa. Hienoa, nyt langat mahtuvat melkein yhteen kaappiin! Tosin kaapintäyttöoperaatio saattaa tapahtua milloin tahansa... toivokaamme, ettei tule kovin hyviä tarjouksia. ;) Ainakin vaaleanpunaista virkkauslankaa pitää metsästää pikapuoliin, saisi edes yhden myssyn lisää myyjäisiin. Viikko aikaa.

Ja kolmanneksi: Tämä blogi ryhtyy hetkeksi entistäkin hiljaisemmaksi. Syynä se, että kevään pääsykokeet lähenevät, ja on kai pakko ryhtyä lukemaan toden teolla, että osaisikin sitten jotain. Näin ollen neulomukset ja muut käsityöt jäävät vähän sivummalle, tai ainakin vaativammat työt. Pakkohan sitä on kuitenkin jotain saada tehdä lukemisen vastapainoksi! Päivityksiä ei siis ole luvassa läheskään joka päivälle, vaikka eipä niitä ennenkään niin tiuhaan ole näkynyt...

3 kommenttia:

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Sehän on sitten vaan hyvä, että sisko tekee noin hyvän teon..eikö.. tosiaan lisätilaa uusille langoille.. no joo.. paraskin olen puhumaan.

Toivottelen nyt sitten lukuintoa ja -rauhaa.. :)

Talsu kirjoitti...

Lukuintoa! :)

M kirjoitti...

Lukuintoa ja tsemppiä täältäkin :)