torstai 6. maaliskuuta 2008

Aurinkoa

Kun aurinko ei tänään paistanut, oli hyvä, että sitä tuli postilaatikosta!Voitin Teisan blogiarvonnassa lohdutuspalkinnon - kerrankin minua onnisti jossakin, arpaonnea ei ole tähänastisessa elämässä kovin usein ollut... ;)

Kaunis patalappu (värit vääristyvät vähän kuvassa, kun ei kortin aurinko kuitenkaan niin paljon valaise) ja kukkanen, lisäksi vielä kaksi lakritsipötköä, jotka kuin ihmeen kaupalla ovat vielä tallella! Ainoa selitys sille on tosin se, että olen syönyt muuta lakritsia koko päivän...


Lisäksi posti toi tuoreimman Suuren Käsityölehden. Jostakin syystä siinä ei oikein montaa mallia ollut, joka olisi innostanut... johtunee osittain siitä, että suunnitteilla on nyt niin paljon kaikenlaista. Niin, eikä sitä aikaakaan ole ainakaan liikaa. Mutta että ei lainkaan vauvan kokoja! Pikkulapsellekaan ei juuri mitään. Ja olen kai myös tylsä, mutta ei minua ainakaan oikein kiinnosta designtuotteet ja uusin muoti... (mitä väliä, kun vaatteet ovat joka tapauksessa ruoka- ja kakkatahroissa?)

Vali-vali. ;) Lukeminen on sentään edistynyt. Kerrankin jopa nautin jonkin "pakollisen" kirjan lukemisesta! Seuraavaksi ruokaa.

1 kommentti:

teisa kirjoitti...

Aurinkoa tällekin päivälle ja kiva, jos pidit postista!