maanantai 25. helmikuuta 2008

Uusi alku ja silleen

Mikä kumma siinä on, että kun saa jotakin valmiiksi, on pakko aloittaa heti uutta, vaikka keskeneräisiä olisi vaikka kuinka?!
No, syy taitaa olla siinä, että kaivelin illalla kaapista vihdoin ponchonhapsutuslankaa, ja sieltähän löytyi ties mitä muuta lankaa lisäksi... ja kun päivät ovat jo pidentyneet ja kevättä kohti ollaan menossa, niin pitäähän neuleenkin näyttää siltä! Kaapista löytyi 3 kerää keltasävyistä Samos Lollipopia, jotka haluavat kesäneuletakiksi Neidille. Katsotaan, mihin asti lanka riittää, tuleeko täysimittaista... mutta kelpaa se bolerokin vähän lämmittämään. Mutta pakkohan sitä on aloittaa silloin, kun inspiraatiota vielä löytyy...

Tekaisin myös noita "oikeita" silmukkamerkkejä eilisiltana. Pääasia on, että ne toimivat, vaikka ovatkin kieroja - pihdit olisivat olleet taivuttelussa kätevämmät kuin sormet... Ainakin näistä tulee paremmalle mielelle kuin epämääräisistä langanpätkistä!


Neidin kanssa tänään kaivelimme myös kankaita. Joka kankaasta olisi idea, mitä siitä voisi tehdä, mutta kun saisi aikaiseksi... en nimittäin ole vieläkään siistinyt ompelupöytää, ja ensisijaiset työt ovat Miehen talvitakki ja kauluspaita... kumpaakaan en ole edes aloittanut vielä. Tarvitsen vain ensin roimasti lisää energiaa! Neulominen on niin paljon kätevämpää aloittaa.

Kuvan yläreunassa näkyy muuten toinen innokas avustaja. Kankaiden levittäminen lattialle oli kaikkien kolmen mielestä mukavaa hommaa, mutta siellä ne ovat edelleen... josko päiväunien jälkeen pystyisi kasailemaan ne takaisin kaappiin.

Niin, ja ei tässä ole kankaista kuin osa. Nämä vain sattuivat olemaan lankakaapissa. ;)


---------------------------------------------------------
Edellisen postauksen puikkojen kohtalo on vähän epäselvä. Joka tapauksessa se on selvää, että olin neulonut niillä illalla, ja kun seuraavana päivänä otin ne taas käsiini, ne näyttivät tuolta. Todennäköisin selitys on, että Mies oli istunut sohvalla niiden päälle. ;)
---------------------------------------------------------
Vähän on myös edistytty eilisestä. Tuon Samos-alun lisäksi olen päätellyt langanpäitä... enää 40 jäljellä. Plus viimeistely. Kyllä se siitä.

Ei kommentteja: