perjantai 22. helmikuuta 2008

Taas uutta innostusta...

Valittaminen kannattaa vieläkin, koska sain eilen vimmoissani tehtyä kokonaisen hihan!!! Vaikka puseron koko onkin noin 90 cm ja puikot 5 mm, niin olen silti ylpeä saavutuksesta - nykyään kun on niin harvinaista, että joutaa tikkuamaan niinkin pitkään.
Viitseliäisyyttä en ole saanut vielä, en ainakaan niin paljon, että päättelisin muutaman hassun langanpään. Hävettää kohta. (ne muinaiset vauvansukatkin ovat vielä päättelemättä)
Pitääköhän ruveta kokopäivätoimiseksi valittajaksi? Saisiko jotain aikaiseksikin sitten?

---------------------------------------------------

Ystäväni ehdotti näin ensikertalaiselle langanvärjäykseen kuumavärinappeja. Prismasta tänään tarttuikin mukaan pari eri sävyä. Huomenna marssin kauppaan ostamaan tavallista suolaa (epäilen, ettei Pan-suola toimi aivan yhtä hyvin) ja kokeilen viikonloppuna värjäämistä, jos ehdin.

Vaan mistä lankaa?Aloitin joskus muinoin (lue: 5-6 vuotta sitten) pitsineuletakkia, joka on jäänyt pahasti kesken. Malli ei enää innosta, ja sitä paitsi minua häiritsi suunnattomasti virhe takakappaleen keskivaiheilla. Käsialakin olisi nykyään aivan erilainen kuin silloin, joten tämä keskeneräisyys sai purkutuomion.


Nyt minulla on 180 g valkoista Nallea, joka saa uuden sävyn lähiaikoina. Jee!
Tätä lankaa löytyy lisääkin, kunhan kaivelen vähän varastoja. Nämä sattuivat olemaan lähistöllä (lue: pöydän alla)... Ehkä Nalle-lanka kiinnostaa sitten vähän enemmän, kun on kivemman väristä?
Kuvauspaikkana kissan kiipeilyteline, mikä näkyy erityisen hyvin alemmasta kuvasta (kyllä meillä imuroidaankin, mutta kissa on tehokkaampi tiputtamaan karvoja).
Hamsterikuukautta on vielä jäljellä sen verran, että aion saada valmiiksi parikin työtä. Sen enempää en tohdi edes ajatella... Grammamäärä jää pienenlaiseksi, mutta olen nyt niin onnellinen omista puuvillalankavärkkäilyistäni, että se voittaa kaiken. :)

1 kommentti:

Talsu kirjoitti...

Onneksi hamsterikuukautta on vielä jäljellä :D Arvaa kuka on vielä nollilla ...

On tuolla jotain valmistakin, juuri kostumassa, että saan muotoonsakin ...