keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Nallepöksyt naapuriin

Onneksi villa ei pilaannu! Nämä housut ovat nimittäin olleet valmiina jo aika pitkään odottamassa käyttötarvetta. Naapurin pojalla voisi olla käyttöä näille housuille, joten eilen laitoin näihin kuminauhan ja neulahuovutin nallen/mikä lie elukka tuo onkaan. Nalle sen olisi tarkoitus olla...
Kuvausympäristönä sopivasti harsokasa.
Lanka kaksinkertainen hahtuva (en tiedä valmistajaa),
puikot 5mm,
mallina Ruskovillan 2.malli (ns. kirjekuorimalli)
korkeammalla vyötäröllä ja lahkeilla


Puikoillakin on hahtuvaa. Näistä tulee ehkä lapaset joskus. Tuo ruskea lanka on niin hailakkaa yksinään, että päätin laittaa kaveriksi valkoisen. Tulee näin vähän tweedin tuntua mukaan. Ruskean langan liukuvärjäys näkyy kuvassa näköjään paremmin kuin luonnossa... tuostakin lanka vaalenee vielä huomattavasti. Katsotaan millaiset lapasista tulee, nyt ei olla vielä peukalossakaan asti.
Tätä mallia on kuitenkin mukava tehdä, koska se on niin helppo, että sitä voi tehdä myös Neidin ollessa hereillä!


Suunnitelmissa olisi sitten monta asiaa: Ensinnäkin Neidin synttärilahjojen viimeistely. Lisäksi Neidille pitäisi ommella joitakin vaatteita (lähinnä joulumekko ja lämpöpuku), taskuvaippoja tarvittaisiin pari lisää ja imuja varsinkin, Neidin bolero on palojen yhdistämistä ja kaulusta vaille valmis. Nämä ehkä näin kiireellisimpinä...

Ja huomenna menemme ehkä käymään keskustassa, katsastamme Eurokankaan verhokankaat. Olohuone kaipaa uusia verhoja... vanhat nimittäin ovat vain varastoista kaivetut jotkut hassut.

Katsotaan, riittääkö aika kaikkeen. ;) Muita suunnitelmia olisi vähintään toinen mokoma, mutta ne saavat kyllä odottaa ensi vuotta... tai ainakin siihen saakka, että joulu on ohi!

Ei kommentteja: