sunnuntai 25. marraskuuta 2007

Kerrankin jotain halvalla!

Neiti sai "joulumekon". Mekko on oikeasti vähän toisennäköinen, päällä se näyttää paremmalta. Kangas siis maksoi ehkä 2e, vinokaitalekaan ei kovin paljon kukkaroa kuluttanut. Kerrankin siis tuli itsetehty todellakin halvaksi! Monesti kun varsinkin neuleet maksavat itse tehtynä enemmän kuin valmiina ostettuna...


Tämä oli onneksi todella nopea tehdä, vaikkei mallia varsinaisesti ollutkaan. Ja onneksi myös tuli ihan hyvin istuva! Loimusametti vain ei ole todellakaan lempikangastani... ommeltaessa se venyy ja vanuu, kun kaikkia saumoja ei voinut ommella saumurilla. Tai sitten se johtuu koneestani, mutta joka tapauksessa kangas venyi ikävästi. Seuraava mekko tulee kyllä joustamattomasta kankaasta!!!

Neuleetkin edistyvät vähitellen. Nyt tahtia hidastaa vähän kipeä olkapää. Toivon mukaan se on vain ohimenevää... pahoin pelkään kyllä jonkinlaista niveltulehdusta. Ja kun ei voi edes huilata kunnolla, vaan täytyy nostella Neitiä joka päivä monta kertaa... Katsotaan mihin suuntaan menee ja toivotaan parasta :)

Ei kommentteja: