perjantai 13. maaliskuuta 2009

Vauvaa varten

Ja odottelu jatkuu. ;)

Tässä viime viikkoina valmistuneita vielä vähän:Kuorivaippoja. Sininen on kokoa S (tein itse asiassa toisenkin samanlaisen, mutta se matkasi jo ystävälle), keltaiset kokoa M. Kuva vähän vääristää värejä... Jämäpaloista tuli 4 paria liivinsuojia, samaan malliin kuin aiemminkin (bambua, flanellia, PULia).Käytettynä ostamani imetystyyny sai uuden päällisen hauskasta muumikankaasta. Tästä tuli heti Neidin lemppari. :)
Ajattelin tehdä jämäpaloista tyynyliinan Neidin omaan tyynyyn, mutta tyynyliina syö yllättävän paljon kangasta, joten siitäpä ei riitäkään... pitää keksiä jotain muuta sitten. En millään viitsisi tehdä ties kuinka monetta kassia kuitenkaan. ;)Itselläni ei nyt juuri riitä energiaa tähän, mutta muut kynnelle kykenevät, nyt neulomaan nuttuja Etiopian vauvoille! Sirisan on laittanut blogiinsa ohjeenkin.

Nyt painun taas odottelemaan. Toivottavasti tulostakin syntyy joskus. ;)

3 kommenttia:

kikkas kirjoitti...

Sulla on kiva blogi (no joo, meillä on samanvärinen blogipohja ja aika samantyyppisiä huovutus-, vaippa- ja muitakin kiinnostuksen kohteita) Mutta tosi kivoja ovat. Kirjanmerkkeihin laitan heti sun blogin :)

Unknown kirjoitti...

Sinulla oli tuolla vuonna 2007 tehty Virkattu kastemekko ja mallin olit saanut Modasta. Mahtaisiko sinulla olla enää tätä kyseistä ohjetta? voit laittaa minulle viestiä osoitteeseen msda@suomi24.fi

Jenni kirjoitti...

Onpas näppärän näkösiä kuoria!