keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Supistusten lomassa

Meillä on ollut hiihtolomavieraana siskosia. Kahdella heistä oli kassinkaipuuta, tässä tulokset:Applikoidut palat ovat peräisin noin vuosi sitten ostamastani valtavasta eläinkuvioisesta lakanakangaspalasta. Hauskoja näistä tulee aina, kivoja kuvia. :)
(jos kuvat ovatkin hieman kierossa, se johtuu vain siitä, että ompelin nämä samalla, kun kärvistelin supistusten kanssa)

Harvemmin löydän kirpputoreilta mitään hyödyllistä, mutta kerrankin kolahti kohdalle. Löysin viime vuonna kauniin tyynyliinan eurolla, ja se ihan selvästi halusi hameeksi. Ihanan keväinen kangas! Peruspuolihame Neidille.

Neulerintamallakin tapahtuu, todellakin, kun eihän tässä enää oikein muuhun kykene. Vielä kun saisi jostakin sellaisen oikein mahtavan kokoisen viimeistelyinspiraation... kun pitäisi ommella saumoja, päätellä langanpäitä ja kiinnittää toistakymmentä nappia... vaan minähän vain tikkuan.

Niin, ja toivon mukaan ompelenkin, ainakin loppuviikosta, koska kankaita on leikeltynä ja niissä on jo kiinni nuppineuloja (ja jos jättää lojumaan, niin nuppineulat katoavat mystisesti)...

Vaikka - joutaisi tässä jo sinne synnyttämäänkin. ;)

2 kommenttia:

Taija K kirjoitti...

Ihania ompeluksia. Kassit on suloisia ja hame ihanan pirteä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan keväisen värisiä ompeluksia! Voi että munkin tekis mieli opetella ompelemaan, kyllä mä vielä jonain päivänä...