lauantai 1. joulukuuta 2007

Vihdoin jotain :)

Neiti on nyt hampaidenpuhkeamisflunssassa ja äitiä väsyttää. Poskihampaat ottavat koville... ensimmäisistä kun ei ollut näin suurta vaivaa. Väsymyksestä huolimatta on jotakin tullut viimeinkin tehtyä.

Tässä on nyt siis lopulta se Neidin synttärityyny! Virallinen synttäripäivä on tosin jo ohi, mutta huomenna vasta lahjotaan. ;) Eipä taida 1-vuotias vielä päivän päälle ymmärtää... eikä niin lahjojenkaan, mutta tykkääpä ainakin papereista ja narusta!


Tämän tyynyn ohje oli muistaakseni Suuressa Käsityölehdessä 4/06. Ohjeesta poiketen tein ristipistoja (ohje oli puolipistoille). Äiti tykkää kovasti - toivottavasti Neitikin ;)

Jotain muutakin on päässyt valmiiksi asti:

Hahtuvalapaset! Näitä oli niin ihana tehdä, että kävin tänään hakemassa kaupasta lisää hahtuvaa... Lopullisen tuloksen näkee vasta huomenna, kun lapaset käyvät pesukoneessa vierailulla. Mielenkiinnolla kyllä odotan, minkä kokoisina ne tulevat takaisin...
Ja sitten joululahjatalkoisiin! Nyt on jo joulukuu!

3 kommenttia:

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Poskihampaat otti meillä kanssa koville. Kummasti se uni sitten maittoi äidin ja isän välissä..eikä hampaat haitanneet yhtään. Äsken juuri katselin, että vasen peukalo on ihan rohtunut, kun neiti syö sitä kovin mielellään, välillä ihan vain tavan vuoksi.
Kiitos tumppukehuista, siitä vaan matkimaan. Hello Kitty on ihan paras. Hetki sitten vein tytön synttäreille, toivottavasti lahjansaaja pitää.. :)
Jaksamista hampujen kanssa.. :)

Helmis kirjoitti...

Kiva, kun olit mukana lapastelemassa! Hyvää viikonloppua ja joulunodotusaikaa!

Katja kirjoitti...

Moiksan, käväisin lukemassa kuulumisia ja ihastelemassa töitäsi, upeita! :)