tiistai 11. joulukuuta 2007

Ähkispuhkis.

Ähkispuhkis 1. Tässä on nyt oltu kuumeessa vuorotellen, niin Neiti kuin minäkin. Tai viimeisimmästä kuumepäivästä on jo muutama päivä, mutta flunssaa riittää muuten vielä. Meinaa kyllä olla väsynyt olo koko ajan... jos tämä sairastelu alkaisi pikkuhiljaa mennä ohi, olisin kyllä tyytyväinen!

Tämä pipo on sen joskus aiemmin julkaistun sisko. Ja se menee myös edellisen saajan siskolle, eli Sisko#2 saa viimein itselleen sopivan kokoisen pipon. Kun malli on hyväksi havaittu, niin mitäs sitä muuttamaan! Pipoja on tosiaan kiva tehdä siksi, että ne valmistuvat niin nopeasti... eikä tarvitse tehdä toista samanlaista.

Lanka siis Aino, puikot 5,5mm pyörö ja 5mm sukkapuikot, malli on ihan vain peruspipo tuollaisella nyppyreunalla.

Ähkispuhkis 2. Näin muuten ei ole mitään muuta valmista. Ei edes joululahjojen saralla. Mutta laskeskelin tässä, että joululahjojen pitäisi kyllä ehtiä valmiiksi ennen joulua. Pitää vain ottaa itseään niskasta kiinni, kun (tai jos) tässä sairastelu helpottaa.

Ähkispuhkis 3. Olin jo aivan unohtanut joulukortit. Eilen muistin sitten... Huomenna pitäisi käydä ostamassa pahvia... ja liimaa, kai. Onneksi on sentään perjantaihin asti aikaa.

Uusia suunnitelmia riittäisi kyllä, aloitin vähän raitapaitaa Neidille Mandarin Petitistä. Tämän aion tehdä pyöröneuleena, ettei tarvitse ommella kappaleita yhteen niin paljon. ;) Tarkoitus olisi tehdä ensi talveksi myös villainen välihaalari (eikös olekin hyvä, että tulee aloitettua ajoissa!). Ja sata muuta pienempää ideaa olisi myös.

Hmm... ehkä voisin mennä neulomaan vähän lisää, että joulu ei tulisi liian äkkiä.

Ei kommentteja: