maanantai 31. joulukuuta 2007

Elämää on joulunkin jälkeen

Tässä nyt on sitten niitä joululahjoja... lopulta näyttää aika vähäiseltä, mutta yllättävästi näihin kului aikaa. Varsinkin sitten, kun alkoi tympäistä. ;)



Lapaset kaikille kolmelle siskoselleni. Malli oma, lanka 7 veljestä, puikot 4 mm.



Pesukintaita ja saippuapusseja. Pesukintaassa malli oma, lanka 6-säikeinen kalalanka. Saippuapussin ohjeen olen joskus bongannut Ullasta, mutta en näköjään enää löydä sitä...



Salomoninsolmuhuivi miehen äidille. Lanka on ainoaa sinistä, jota löytyi äitini lankakorista, eli Novitan Jussia. Kuva on huono, mutta ihan hyvä huivi tuli.



Peruspipo Karuselli-langasta. Puikot 8mm. Tämä löysi kodin Sisko#2:n päästä.


Tässä on tämänhetkinen työ - talvitakki Neidille. Surauttelin tämän tähän pisteeseen jo melkein 3 viikkoa sitten, mutta loput pitäisi ommella käsin, joten on vähän viivästynyt... no, ensi talvenakin pitäisi vielä mahtua! Kankaat ovat siis vaaleanruskeaa vakosamettia ja puuvillateddyä. Ihanan lämpöiseltä vaikuttaa, ja Neiti itse tuntuu tykkäävän kovasti - kun takkia sovitettiin päälle, sitä ei saanut ottaa pois heti ja se piti pukea uudestaankin vielä. Malli on ollut Modassa tässä joskus (en nyt taaskaan muista numeroa), vähän muokkailin mieleisekseni.

Muitakin keskeneräisiä on (tietenkin). Joululahjojen valmistumisen jälkeen on kyllä ollut vähän orpo olo, kun ei ole mitään kiireellistä tehtävänä. Niinpä mitään ei ole valmistunut, vaan jäänyt vain kesken ;) Osasyy kaiken kesken jäämiselle on kyllä ollut sairastelu - 3 flunssaa peräkkäin ja nyt jonkinlainen mahatauti. Toivotaan vain, että Neiti ei saa tätä mahatautia... ripuloivan ja oksentelevan pikkulapsen hoito ei kuulosta mukavalta.
Olen myös pitkästä aikaa lukenut kirjoja. Tosin totuus on, että minun ei pitäisi ottaa yhtäkään kirjaa käteeni, koska siitä tulee kierre...
Ensi vuoden puolella (kunhan siis pääsen käsiksi kalenteriini) aion kirjata ylös kaikki tänä vuonna valmistuneet työt ihan omaksi ilokseni. Täytyy myös päivitellä keskeneräisten listaa... ja yrittää päästä eroon edes osasta niistä! Taidan purkaa ainakin yhden villapaidantekeleen, koska en koskaan jaksa tehdä sitä loppuun (ja tuskin tulisi edes käytettyä sitä). Mutta vielä viikko lomailua - ja toistaiseksi myös sitä sairastelua.
Muok. Pyydän anteeksi pitkää tekstipötköä ja kummallisia rivivälejä - emme ole Bloggerin kanssa yhteisymmärryksessä.

2 kommenttia:

Talsu kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta ja pikaista paranemista!

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavia lahjoja olet saanut aikaan! Mä jouduin aloittamaan uuden blogin kun dementia vei tunnukset päästäni.. No, ei siellä varmaan vuoteen mitään tapahtunutkaan :D

Terveisin vanha ystävä Jyväskylästä