tiistai 17. tammikuuta 2012

Kaapin perältä

Vähän on sellainen fiilis, kuin olisi kaapissa asunut viime kuukaudet. Ollaan nimittäin sairastettu ihan jatkuvasti, alkaa olla neljä kuukautta täynnä yhtä flunssaa... tai ei yhtä, vaan useampaa eri tautia. Onneksi ei ole sen vakavammasta kyse, mutta eipä tässä kovin normaalia arkea kummempaa oikein jaksa. Hyvä että edes sen verran.

Joululahjoja tein jonkin verran, mutta haukkasin taas niin ison palan, että niitä tehtiin vielä viimeisinä öinä. Että ei sitten tullut kuvattua... kolmet sukat, yksi pipo ja yhdet lapaset, siinä saldo. Ja tytöille vielä yömekot, ekan kerran harrastin applikointia trikoolle. Vaatii vielä vähän harjoitusta... jos niistä sitten saisi kuvia, kun tulevat (taas) pyykistä. Mieluisat ainakin olivat.

Eilen sitten pitkästä aikaa sain tehtyä edes jotain. Kaapin perältä löytyi vuosikaudet siellä asunut pellavapyyhe, miehen sukulaistädin aikanaan tekemä. Sille ei sellaisenaan ollut mitään käyttöä, mutta en raaskinut hyvää pellavaa heittää poiskaan. Niinpä ratkoin pyyhelenkin ja nimikoinnin pois, kävin hakemassa kangaskaupasta pari metriä pitsiä ja surautin ne päihin.


Vähän nysä se tuohon meidän pöydälle on, mutta välttää siinä kyllä nyt toistaiseksi, ja voihan sen pistää muuallekin. Nyt se sentään on käytössä :)

Kuvassa myös atsalea, jonka sain mieheltä syntymäpäivälahjaksi viime viikolla. Vielä se on hengissä, olen toistaiseksi muistanut kastella sitä joka päivä.

Ei kommentteja: