keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Koukussa

Tässä perheessä on sitten sairasteltu. Ei mitään ihmeellistä, onpahan vain ollut pari kuukautta jatkuvasti joku kipeänä. Enimmäkseen ihan tavisflunssaa, kuumeella ja ilman. Nyt alkaa vaikuttaa siltä, että uusin tauti on ehkä jo menossa ohi, on nimittäin ollut jo yksi päivä, ettei kukaan ole ollut kuumeessa! Tosin itse olen hirvittävässä räkätaudissa, ei passaa nuolaista ennen kuin tipahtaa... 

Ei tässä mitään oikein valmista olekaan, hirvittävän paljon ideoita ja joku ihmeen virkkauskärpänen on puraissut. On virkattavaa jos jonkinlaista, ohutta virkkauslankaa ja paksua matonkudetta ja siltä väliltäkin varmaan kolme työtä... hamsteri mikä hamsteri! 

Tässä ehkä eniten työn alla ollut tekele, ruutupitsiliina, jonka ohje Suuri Käsityö -lehdestä muistaakseni noin puoli vuotta sitten. Ihme kyllä, en ole ennen ruutupitsiä virkannutkaan, onhan tuo ihan mukavaa hommaa eikä tarvitse paljon ajatella. Hidasta kyllä.


Joululahjoja olen koittanut miettiä, saa nähdä saanko tehtyä kaikki mitä olen aikonut. Sukkia, pipoja, kasseja... jotenkin lahjojen tekeminen on aina niin mukavaa. Itellekin tosin pitäisi tehdä monenlaista, samoin omille lapsille, etenkin kun Neiti kasvaa niin huimaa vauhtia. Toisille sentään riittää vielä Neidin vanhoista vaatteista enimmäkseen, eivät vielä valita. :)
Vaan se aika, se aika... tytöt ovat onneksi toivoneet joululahjaksi leikkiruokaa ja pehmoleluja, suht nopeita toteutettavia enimmäkseen. Voishan sitä ainakin yrittää virkata pinaattilätyn päivässä. ;)

Ei kommentteja: