perjantai 2. tammikuuta 2009

Täällä taas

Joululomasta aiheutunut lähestulkoon vapaaehtoinen nettitauko alkaa olla ohi; palailemme kotimaisemiin ensi viikon alussa. Sitten alkaa taas arki...

Mutta tässä joitakin kuvia kuluneilta viikoilta. Ennen joulua ovat valmistuneet nämä:Kämmekkäät Sisko#2:lle synttärilahjaksi. Villa kutittaa, joten piti keksiä jotakin muuta. Maissilankaa :) Lanka on siis teetee Poppari, puikot 4,5mm. Tämä lanka ei kutita, mutta olipa tosiaan hankalaa neuloa! Jouduin purkamaan aloituksen, eikä lanka enää kestänyt toista neulomiskertaa vaan katkesi todella herkästi. Onneksi lankaa ei mennyt kovin paljon hukkaan... yksi kerä riitti edelleen mainiosti ja jäljellekin jäi vielä. Ainakaan vielä resori ei ole lörähtänyt, sitä odotellessa - ei nimittäin oikein onnistunut kovin napakan neuleen tikuttelu. Mutta lörähtämisen varalta näissä on peukalolle paikka, jospa se pitäisi nämä käyttökelpoisina...Tätä oli ihana tehdä! Se perinteinen siksak-myssy, tulevalle perheenjäsenelle. Mahtuu jopa 2-vuotiaalle Neidille, joten ei ole ainakaan liian pieni. ;)
Lankana ah niin ihana Sirdar Snuggly Baby Bamboo, bambupuikot 4mm. Bambua bambuilla. Se oli kyllä kivaa, niin kivaa, että täytynee tehdä toinenkin. Yksi kerä riitti hyvin, kun tein Novitan ohjeen mukaan.
(tarvitseeko mainitakaan, että löysin aivan ihanan vihreän kerän samaista lankaa? Entä sitä, että ostamista ei tarvinnut edes harkita?)Nämä sukat valmistuivat kylläkin vasta joulun jälkeen, mutta kuvan ehdin nappaamaan ennen kuin ne matkasivat uudelle omistajalleen. Nämä sai tuttavaperheen 8kk ikäinen poika. Lankana 7veljestä, 3,5mm puikot, 40 silmukkaa varressa.


Tekemistäni joululahjoista yritän räpsiä kuvia lähipäivinä, ja tuolla kaapin päällä odottaa muutama valmiskin käsityö, yllättäen päättelemistä vaille. Eli vaikka vuosi onkin jo vaihtunut, niin viime vuoden töitä esitellään vielä hetken aikaa. :)

Ei kommentteja: