tiistai 21. lokakuuta 2008

Rahanmenoa

Kun tulimme kotiin viime viikolla, oli posti tuonut kotiin seuraavaa:Kivoja. :)
Useampi malli houkuttelee, mutta pitää malttaa mielensä jonkin aikaa... täytyy yrittää saada keskeneräiset ensin pois alta.

Lauantaina kävin käsityömessuilla. Tämän verran tarttui mukaan Tinttamarellin kojusta:eli vasemmalta: Evillan villalankaa (185g, riittänee aika pitkälle), väri muistaakseni "tonttu". 3 kerää Evillan hahtuvaa, ja vielä pari Fabel-kerää. Näin tästä langasta neulotut sukat, ja tuli heti sellainen olo, että olisivatpa ihanat myös meidän Neidille. ;)

Varsin maltillista siis, vai mitä! Onneksi sen verran raksuttaa yleensä päässä, että kun rahaa ei ole liikaa, niin ehkä ei kannata laittaa sitä sellaiseen, mitä ei tarvitse. Tämän verran "tarvitsen" juuri nyt. ;)

Harmittaa vähän, että muuta tekemistä on niin paljon, että nuo keskeneräiset pysynevät pitkäänkin keskeneräisinä. Eilen ja tänään olen tehnyt innolla Neidin bambuneulepaitaa, jos vaikka saisi sen valmiiksi ennen synttäreitä...

1 kommentti:

M kirjoitti...

On kyllä ihanan väristä tuo fabel! Ihan kivoja nuo muutkin :) Mulla on fabelia omilla puikoilla, niistä pitäis muotoutua paraphernaliat, eka odottaa kantapäätä.