keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Vaippakaravaani

Edelleen viimeaikaisten ompelusten esittely jatkuu. Nämä on tehty sentään tänä syksynä (enimmäkseen). Vaippojen kuvaaminen on hankalaa, koska ne yleensä pääsevät suoraan valmistuttuaan käyttöön ja samoin suoraan narulta... joten vähän viiveellä tulevat nämä kuvat. :)

Sisätaskuvaippoja, ulkopintana college ja sisäpintana mikrofleece. Koko XL (oma, SK-kaavan pohjalta muokattu kaava). Näitä on molempia oikeasti kaksi kappaletta.



Taskuvaippoja, sama koko ja sama kaava. En ole jaksanut kokeilla muita kaavoja, koska tämä on ihan hyväksi havaittu malli. Näissä ulkopintana PUL Breathable ja sisäpintana mikrofleece. PUL-värejä olisi kaapissa enemmänkin, mutta koska niitä on tullut tilattua vain puolen metrin paloissa, ei tähän kokoon kaikista riittänyt. Tämä kaava nimittäin vaatii hieman yli 50cm pituuden (ja leveyden myös, ei auta kääntää kaavaa toisinpäin). Jotkut myyjät ovat ilmeisesti leikanneet vähän reilummasti, kiitos siitä heille, nyt Neidillä on 5 uutta taskuvaippaa ;) Tosin näistä vaipoista pari on tehty jo elokuussa.



Enempää vaippoja ei ole tähän hätään. ;)
Eipä sen kummemmin kyllä mitään muutakaan - kamera on vähän niin kuin pois pelistä, kun siinä on niin huono akku, että saisi koko ajan olla lataamassa. Ja mikä siinä on, että se lataaminen on niin vaikeaa! ;)

Valmista sen sijaan on, jotakin pientä. Mitään suurta ei varmaan valmistu ihan hetkeen, sen verran väsyttää kaikki arjen pyörittäminen. Tenttikirjaankin pitäisi tarttua, ja tehdä vähän portfoliota... Yksi pieni valmis työ on jo kadoksissa, pitää varmaan siivota vähän viikonloppuna, että saa sen pääteltyä... mikäli siis löytyy ;)

Ei kommentteja: