torstai 29. toukokuuta 2008

Sen verran on tullut tehtyä tässä viime päivinä, että naapurin vastasyntyneelle vein villahousut ja pienen vaipan. Kuvaa en tietenkään muistanut ottaa, mutta villahousut ovat pöpät ja vaippa hyväksi havaittu SK-lehden kaava (2/07, ei siis se uusin).

Pääsykokeet ovat ohi ja siitä hyvästä ostin itselleni lankaa. ;)Vasemmalla ylhäällä hahtuvaa Myllymuksuilta, väri "metsä". Oikealla hahtuvaa paikallisesta lankakaupasta ja alla Kamenaa. Kamenasta tulee huivi ja muista ehkä villahousuja tai lapasia tai jotain muuta, mutta ostinkin hahtuvat ihan vain sen vuoksi, että se on niin kivaa lankaa!
En saanut oikein hyviä värejä kuvaan, harmittaa, mutta Kamena on ihanaa hennon vaaleanvihreää, metsähahtuvassa on kauniita tummia sävyjä vihreää, ruskeaa ja harmaata ja tuon kirkkaanvärisen hahtuvan värit ovat luonnossa vieläkin kirkkaammat.

Minttumaarista puuttuu enää 5 kerrosta, vaikka johan se on aikakin... ylihuomenna nimittäin olisi oltava käyttövalmiina. Tänään matkustamme kesäksi kotiseudulle, joten kiirusta on kaikin puolin. Nyt voisinkin mennä tästä pakkailemaan tavaroita...

Ei kommentteja: