tiistai 15. tammikuuta 2008

Hamstereiden sukua

Osa 1. Eilinen hampaanpoistoleikkaus onnistui sikäli, että hammas saatiin pois, lopulta. ;) Tiukkaa teki, pitkään kesti, kipeää otti ja jos saisin valita, valitsisin mieluummin vaikka synnytyksen kuin toisen samanlaisen kokemuksen. Nyt poski on todella turvonnut, mutta antibioottikuurin ja kipulääkkeiden ansiosta ei ole kovin pahaa särkyä.

Ja koska ei särje, eikä eilenkään särkenyt kovin pahasti, lähdimme eilen koko poppoolla kaupungille.

Osa 2. Tämän osan teeman voittekin jo arvata. Lankaa, lankaa! (ja kangasta myös, mutta se nyt oli sentään suunniteltua)

Hahtuvaa ostin kahta väriä, luonnonvalkoista (saan tehtyä villahousut loppuun) ja ensimmäistä kertaa myös punaista. En ole koskaan aiemmin ostanutkaan värjättyä hahtuvaa, mutta "synttärilahjaksi" ajattelin tuhlata pari euroa enemmän. Siitä tulee ainakin lapaset Neidille, ehkä ensi talveksi vasta mutta kuitenkin.

Ei tässä vielä kuitenkaan kaikki. Pitihän minun käyttäytyä kuten ulkonäköni edellytti, eli hamstrata! Ilman sen suurempaa tarvetta. No, onneksi sisäinen hamsterini ei ollut kovin nälkäinen eilen, joten ostokset jäivät kuitenkin kahteen Regian sukkalankakerään. Ihanaa riemunkirjavaa raitalankaa, ja se pääsikin suoraan puikoille heti kotona. Pitkästä aikaa on ihana neuloa ohutta lankaa ohuilla puikoilla! Josko nuo sukat mahtuisivat sitten kenkiinkin...

Mutta koska tuo poskipussi ei tunnu vielä laskeutuvan, olen tässä jo miettinyt seuraavaa reissua. Regian sukkalangat olivat niin edullisia, että luulen joutuvani uudelle ostosreissulle tarkastamaan tilanteen uudelleen...

Ai niin, vaikuttihan se poskipussi tämänkin päivän ostoksiin - marketista tarttui mukaan saksankielinen vauvaneulelehti. Neiti on vielä niin "vauva", että lehdestä löytyi muutama kiva malli.
-----------------------------------------------------

Tästä tuli oikeasti hyvä mieli:Kiitos, Neulova äiti!

Taidan jättää tämän jakamisen nyt ajanpuutteen vuoksi myöhemmäksi, mutta totuushan on, että tämän ansaitsisi niin moni! Teidän blogejanne on mukava lukea - ihastella upeita töitä ja saada loputtomasti uusia ideoita.

-----------------------------------------------------

Taisin jo viimeksi lupailla kuvia, mutta ne jäävät vieläkin odottamaan kameran latautumista. Lisäksi yksin en taida saada hyviä kuvia otettua, joten täytyy myös odottaa, että Mies tulee kotiin.

Luvassa on myös projekti - kunhan kaivelen kaikki varastoni ensin tyhjäksi. Vaihdamme kahden huoneen paikkaa, joten myös lankavarastot muuttavat toiseen kaappiin. Sen yhteydessä voisi olla hyvä käydä läpi kaikki vanhat (extrahypersupervanhat) keskeneräiset neulomukset. Ja niitähän riittää! Osa joutaa takaisin kerälle, siitä olen sataprosenttisen varma. Mutta voihan olla, että sinne on joku aarrekin unohtunut. :)

7 kommenttia:

Kaisa kirjoitti...

Toipumista! Onneksi langat pehmentävät kaikenlaisia kipuja. :)

M kirjoitti...

Outs! Onneksi omat viisurikokemukset ovat olleet helppoja. Viimeistä pukkaa pintaan... *glunk*

M kirjoitti...

Niin, ja toivotan pikaisia toipumisia!!

NEULOVA ÄITI kirjoitti...

Mulla viisurit on vielä poistamatta..ja varmaan jääkin.. Sen verran tuskallista se oli miehellä, että ei kiitos.

Onnea muuten vanhenemisesta, perästä tullaan ens kuun lopulla. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Sinulle on blogissani jotain! Pikaista paranemista! Minulla ollisi sama edessä tässä joskus...

Anonyymi kirjoitti...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my site, it is about the CresceNet, I hope you enjoy. The address is http://www.provedorcrescenet.com . A hug.

Katja kirjoitti...

Kävin lukaisemassa ;)