perjantai 21. lokakuuta 2011

Tunnustusta ja verhoilua

Ihan ensiksi kiitos tunnustuksista Prusiluska ja Ilves!


Kahdeksan asiaa pitäisi itsestään kertoa. Tässä tulee:

1. Olen kotiäiti (kolme pientä lasta pitävät pirteänä, eikös),
2. joka tykkää leipoa ja tehdä käsitöitä
3. ja tykkää kissoista! (tykkään mää lapsistanikin, ja miehestä, ei sillä ;))
4. Olen jonkin sortin hörhö -
5. olen pyykännyt kestovaippoja jo kohta viisi vuotta putkeen.
6. Käsitykseni leipomisesta on se, että lykätään kädet taikinaan ja tehdään jotain - siis terapeuttinen. Kuvauskelvotonta enimmäkseen, mutta maku on useimmiten kohdallaan :D
7. Minulla on varmaan kymmeniä keskeneräisiä käsitöitä
8. enkä tajua edes hävetä sitä.

Tämä tunnustus on pyörinyt niin monessa blogissa, etten taida jakaa sitä virallisesti eteenpäin. :)


Eihän tässä ole saanut mitään tikuttua, että sensorttista esiteltävää ei ole. Lapset pitävät kyllä huolen siitä, ettei vahingossakaan ehdi tekemään liikaa käsitöitä. Mutta koska ollaan pari kuukautta sitten muutettu uuteen kotiin, niin on pitänyt vähän miettiä sisustushommia. Ei mitään suurensuurta, lähinnä yksinkertaisia verhoja ja sen sellaista. Vielä pitäisi ommella verhot makuuhuoneeseen ja olohuoneeseen, en vain ole saanut aikaiseksi aloittaa (eikä sitä aikaakaan ole liikaa).

Kohde numero yksi, keittiö. Kangas Eurokankaasta, hinta oli jotain kolmisen euroa metriltä. Ei tullut kalliiksi!  Kangas oli kyllä kaikkea muuta kuin suora... mutta ei sitä enää ikkunassa hoksaa, ei niitä tule niin tarkkaan tuijoteltua kuitenkaan.


Työhuoneeseen mies sai valita kankaan, kun periaatteessa on sen "oma huone". Ei olla jaksettu ajatella huoneiden maalaamista tai tapetoimista, joten etsittiin siniseen seinään sinistä verhoa. Finlaysonin Aalloista tuli lopulta ihan kiva verho, vaikka ensin vähän epäilyttikin...


Tyttöjen huoneeseen halusin pinkkiä Unikkoa, ja tykkää tästä tytötkin:


Ja Marimekko-linja jatkuu olohuoneessa, johon tehtiin seinätaulu Lumimarja-kankaasta. Tykkään.


Yksinkertaisia juttuja siis, mutta kummasti näihinkin on saanut aikaa tuhraantumaan. Siispä saa nähdä, tuleeko olohuoneen verhoista ikinä valmiita, olen nimittäin suunnitellut tekeväni vähän monimutkaisemmat verhot. Paljon tosin riippuu tautitilanteesta, meillä on sairastettu jo reilu viisi viikkoa, ja porukka on sen verran äkäisempää kuin normaalisti, että alta pois... ja joulukin tulee kohta, apua, tässähän iskee paniikki!

1 kommentti:

Prodip kirjoitti...

Your site is nice Iike your blog. Please visite my site
Latest Movie