maanantai 5. toukokuuta 2008

Oi ihana Seinäjoki

Olemme nyt "lomailleet" viikon verran mummuloissa. Neidin kanssa jatkamme vierailua vielä muutaman päivän, tarkoituksena maksimoida lukemisen määrä niin itsellä kuin Miehellä - Mies saa lukea kaikessa rauhassa kotona ja minulla on täällä hoitoapua.

Viime viikolla kävimme Miehen kanssa Seinäjoella. En ole oikeastaan koskaan erityisemmin pitänyt siellä käymisestä (matka on pitkä ja keskustassa on inhottava ajaa), ja edellisestä käynnistä oli vierähtänyt jo pari vuotta aikaa. Vähän tuntui olo siltä, kuin olisi hukassa, kun vanhat tutut liikkeet olivatkin muuttaneet sitten edellisen käynnin. Tällä kertaa kuitenkin ruokapaikkaa etsiessämme törmäsimme ihanaan lankakauppaan! Siellä oli vieläpä tarjouksia - paljon keriä eurolla tai kahdella. Kovin paljon en sitten tarjouslankoihin sortunut, kolme kerää taisin ostaa puuvillasekoitelankaa, mutta löysin ah niin ihanaa Fabelia! En ollut nähnyt sitä missään aiemmin, joten pakkohan sitä oli ostaa - kolmea eri sävyä sukkien verran, tosin pari kerää lähti Sisko#2:n matkaan. Kaupan nimeä en muista, joten en voi sitä kehua enempää, mutta kiva paikka se kuitenkin oli. Nyt sitten pitää käynnistää sukkatehdas, hyvällä alulla jo on. ;)

Kamera on toisella puolella Suomea ja kameran omistava sisko töissä, joten ei kuvia tällä kertaa. Viime viikolla valmistui kevättakki itselle, josta napsimme ehkä Sisko#1:n kanssa kuvia, kunhan joudamme ja sade hellittää.

2 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Lukaisin! :)

Kaisa kirjoitti...

Käsityöaitta Fionahan se, noita euron-kahden keriä on mullakin lähtenyt mukaan... :)