tiistai 11. maaliskuuta 2008

Lankafriikkejä

Pitihän sitä lankaa saada taas. On minulla kyllä ideakin, jonkinmoinen tunikantapainen Neidille. Katsotaan riittääkö langat vai pitääkö säveltää jotakin... tosin toistaiseksi on kesken vielä niin monta työtä, että menee varmaan vähän pidemmälle kevääseen tämä aloittaminen. Mutta kun lanka oli tarjouksessa, piti ostaa jo nyt. Samosta siis. Seiskaveikka oli mammuttitarjouksessa, joten otin vaivaisen yhden kerän. Tuota väriä ei tainnut enää ollakaan kaapeissa... lisäksi etualalla Regia-sukkalankaa Anttilasta (en edes tiennyt että siellä on sellaistakin!!!).



Jos joku ihmettelee, missä vyötteet ovat, vastaus tulee tässä:



Neiti ehti ensin.

Tulevan viikonlopun lähetysmyyjäiset ovat työllistäneet viime aikoina. Lupasin surauttaa 8 kpl ekokasseja sinne. No, sunnuntai meni tietenkin takutessa saumurin kanssa. Lopulta sain koneen toimimaan niin, ettei lanka katkea ja tikkikin on lähes inhimillisen näköistä. Sitten ompelin tietenkin kahvat saumurilla, enkä tajunnut, että sen olisi voinut tehdä helpomminkin... piti keksiä kerrassaan kaikennäköisiä konsteja kahvojen kääntämiseen oikein päin. Nyt pitäisi vielä silittää kahvat, ommella ne kiinni kasseihin ja siinä se sitten olisi!
Myyjäisiin on tulossa vielä pari pitsimyssyä (jos ehdin saada toisenkin valmiiksi).

Lukeminen on edistynyt aikataulussa. Sen lisäksi ei juuri jaksa eikä ehdi tehdä käsitöitä kovin paljon, ehkä pari raitaa hihaa tai kerroksen pitsimyssyä. Hidasta.

Tekemistä riittää siis... sen lisäksi olemme lähdössä viikonloppuna pääsiäisenviettoon kotiseudulle. Matka on pitkä ja tavaraa paljon. Melkein voisin lyödä vetoa (mutten lyö koska se on rumaa ;)), että unohdan jotakin tärkeää... kumma kyllä, käsitöitä en ole koskaan unohtanut. Heh.

Ettei elämä käy ihan tylsäksi, tässä vielä yksi lankafriikeistämme poseeraamassa. Ehkä se on se naissukupuoli, mikä sen tekee.

1 kommentti:

Talsu kirjoitti...

Näyttää kyllä niiiiin tutulta toi vyötteiden kohtalo :DD