maanantai 8. lokakuuta 2007

Joululahjapaniikki...

Tein eilen vihdoin suunnitelman joululahjoista. Alkaa näyttää siltä, että tulee kiire! On virkattavaa, neulottavaa, kirjottavaa ja ommeltavaa. Mutta joululahjoista sitten enemmän vasta joulun jälkeen, koska lahjottavat saattavat käydä täällä vilkuilemassa...

Mutta se varsinainen asia:
Minulla on varastoissa Huopasta reilunlaisesti. Ajattelin tehdä siitä korvaläppämyssyn Neidille (kohta 1v), mutta en yhtäkkiä löydä minkäänlaista ohjetta mistään. Löytyisikö teistä apua? :)
Huopanen on mielestäni niin pelottavaa lankaa, etten uskalla tehdä siitä yhtään mitään ilman ohjetta. Ehkä korkeintaan pannulapun.

Sain valmiiksi tänään ekat kämmekkäätkin. Ne tulevat miehen veljelle tuparilahjaksi, lumilapion kaveriksi. Tuntui kyllä hienolta, kun osasin kerrankin tehdä peukalokiilan ihan oikein! Jee!
Kuvia seuraa ehkä huomenna, kunhan saan pääteltyä langat ja napsittua pari otosta.

Neiti heräsi päiväunilta ja tahtoo päästä tietokoneelle katselemaan kissakuvia, joten mentävä on. :)

4 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Mullakin on täällä joululahjapaniikki :D tein blogiin ihan listan, ja siitä on vasta aika vähän viivattu yli, jaiks! Löytyiskö Novitan nettisivuilta ohjetta tohon pipoon? niin ja olen siis hiirenkorva tuolta World of Handicraftin puolelta, mutta omakin blogi löytyy. Jos ideoita haluat tulla katsomaan niin saapi käydä.. :) www.villalankaajalankakeria.blogspot.com :)

Leena kirjoitti...

Kävin kurkkailemassa sinua. :)
Novitan nettisivuilta ei mielestäni löytynyt (tai sitten en vain osannut etsiä)... mulla on sellainen kutina, että jossakin olen nähnyt hyvän ohjeen, mutta en kuollaksenikaan muista missä.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan kiva korvaläppäpipon ohje nimenomaan Huopaselle on Novitan omassa lehdessä talvi 2005.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä jos teet tavallisen korvaläppäpipon isompana ja huovutat sen käsin oikean kokoiseksi?
Huopasesta tulee vähän liiankin kovaa koneessa huovutettuna.